Regattasvängen har lämnat Hangö i Karin Collins nyaste, precis lagom nervkittlande deckare

21.4.2021 - 19.30 Premium

Merete Mazzarella i nya boken: "Corona har varit en resa som vi alla lärt oss något av"

3.4.2021 - 16.30 Premium

Bokrecension: I Elsa Kemppainens debutroman respekterar ingen ens gränser, inte ens man själv

27.3.2021 - 15.30 Premium

De är inte kloka, ryssarna – men inte heller dumma

27.2.2021 - 11.30 Premium

Bokrecension: Noveller: Bågskytten träffar mitt i prick med tio suggestiva berättelser

16.2.2021 - 19.30 Premium

Bokrecension: Sanna Tahvanainens och Jenny Lucanders bilderbok Min svarta hund är en förträfflig bok om känslor

31.1.2021 - 14.15 Premium

Bokrecension: Det är inte bara Fantomen som är hård mot de hårda – polisen Kenneth Erikssons biografi utspelar sig i busets Helsingfors

7.1.2021 - 19.30 Premium

Bokrecension: Jaktlaget har huvudrollen i Ulrika Hanssons psykologiskt täta debutroman

26.12.2020 - 11.30 Premium

Bokrecension: Marcus Rosenlund bjuder läsaren på en järndos med upplysning och god underhållning

4.12.2020 - 15.31 Premium

Bokrecension: Johanna Holmströms berättardrivna Märta Tikkanen-biografi flörtar både med nya läsare och redan-frälsta-feminister

19.10.2020 - 11.30 Premium

"Det absurda är inget problem för Anders Larsson, snarare tvärtom."

10.10.2020 - 16.02 Premium

I slutet borde jag dö – Hannele Mikaela Taivassalos roman är en säregen kärleksskrift

7.10.2020 - 19.30 Premium

När livet förvandlas till en räcka "go'a juttur" – Tom Paxal bjuder på nya berättelser i boken Havets hjärta

20.9.2020 - 13.58 Premium

Nationen – en schablon av studielivet

16.9.2020 - 19.32 Premium

Peter Sandström imponerar, tilltalar och berör i kärleksfylld nyhet

10.9.2020 - 11.35 Premium

Det är inte lätt att vara pappas pojke – i nya romanen rotar Adrian Perera vidare i splittrad familjetreenighet

31.8.2020 - 19.30 Premium

Skönhetssökande skald behövde sina musor – ny biografi lyfter fram människan J.L. Runeberg

24.5.2020 - 08.30

Klämkäck utan krusiduller – Eva Frantzs nya mysdeckare levererar på finlandssvenskt lagomvis

2.5.2020 - 11.58 Premium

Axel Åhmans debutbok är allt annat än klein

22.4.2020 - 17.32 Premium