Tommi Willberg

Tommi Willberg

Reporter

Senast publicerade artiklar

22.3.2018

Räikkönen vill fokusera på det väsentliga – "Kul att tävla igen"

Kimi Räikkönen är sig lik i Melbourne inför säsongspremiären: kortfattad och lakonisk. Han är inte där för att umgås med reportrar – han vill köra F1.

21.3.2018

Svensk tandem fixade IFK-seger

HIFK inledde hockeyligans kvartsfinaler med en smaklig rövarresa till Jyväskylä där svenska duon Patrik Carlsson och Erik Thorell agerade matchhjältar.

21.3.2018

Amirkhani upp i UFC-buren i Liverpool

Finländska MMA-stjärnan Makwan Amirkhani gör sin femte fight i UFC efter en paus på 14 månader.

20.3.2018

Till Moskva med kniven mot strupen

Match fyra blev en rysare med besk bismak för Jokerit. I stället för att resa till Moskva jämsides med CSKA är Jokerit tvungen att klara tre matchbollar om man vill gå till konferensfinalerna.

20.3.2018

Innebandydrama för hela slanten: Slutspel, kval och en förkortad avstängning

Stilla veckan är allt annat än stilla vad beträffar innebandy i regionen. På programmet står såväl divisionsfinaler, ligaslutspel som ligakval. På tisdag gick dessutom Innebandyförbundet ut med att man förkortat ÅIF-tränaren Sebastian Freudenthals avstängning.

19.3.2018

KOLUMN: En seger värre än en förlust

Domarpoängen lönar det inte att grubbla över desto mera, det är den skadade handen som är den stora snackisen.

16.3.2018

Poängkungen redo att ta sig an jätten från Moskva

Eeli Tolvanen, Steve Moses och Peter Regin är alla tunga anfallarnamn som förväntas producera i offensiven. Men ingen av dem har varit lika produktiv i slutspelet som Jokerits överlägsna poängkung: backen Matt Gilroy.

15.3.2018

Ett givande debutår i seniorklassen

Borgåboxaren Arslan Khataev har haft ett händelserikt år. Han debuterade och slog igenom i tyska Bundesliga, deltog i sitt första EM och i traditionella GeeBee-turneringen. Näst för honom är junior-EM och militärtjänsten i idrottsskolan i Sandhamn.

12.3.2018

KOLUMN: Våren är historiernas och klyschornas tid

Historien om Akilles bandybrons och Hunters slutspelssorti är fina men annorlunda berättelser.

12.3.2018

Chefstränaren imponerad över segersviten och effektiviteten

PSS tog en enormt viktig seger över rivalen Koovee och säkrade åtminstone en tredjeplats i grundserien – vilket också betyder att man undviker guldfavoriten Classic i en eventuell semifinalserie. ÅIF:s öde, att missa slutspelet, beseglades också under helgens omgång.

9.3.2018

Förlängningsdrama: Tolvanen ställde in flyget till Sotji

Eeli Tolvanens två fullträffar bar Jokerit till konferenssemifinalerna mot CSKA Moskva. Därmed behöver Jokerit inte resa ner till Sotji på nytt, utan får nu koncentrera sig på konferenssemifinalerna mot CSKA Moskva.

9.3.2018

Grymma segersviten kvittar – "Bara jag vinner i EM och i VM"

OS-bronsmedaljören Mira Potkonen har vunnit sina 33 senaste matcher. Men en sorts match har hon ännu aldrig vunnit: en stortävlingsfinal.

7.3.2018

Vilan viktigare än hemmafördelen för HIFK

HIFK tog sin tredje raka seger i en osannolika målskyttarnas match. I och med den fina formen är hemmafördelen i kvartsfinalskedet inom räckhåll.

7.3.2018

Tarmo bevisade: det går visst att klara sig med inhemska spelare

Chefstränare Esa Mäki-Tulokas och hans unga adepter får ett mycket väl godkänt betyg för säsongen 2017-18.– Jag hoppas att vi kunde vara en vägvisare att det visst går att spela utan fullt med amerikanska förstärkningar, säger Mäki-Tulokas.

4.3.2018

Hirvonen tappade segern i sista backen – och pallplatsen på upploppet

Eero Hirvonens världscuphelg slutade i besvikna tecken.