Staffan Småros

Staffan Småros

Tf. Product Manager

Twitter @pikkuruusu

Senast publicerade artiklar

19.6.2020

Med VN Nyheter får du alltid de senaste från Västra Nyland

Västra Nylands nya nyhetsapp VN Nyheter erbjuder ett helt nytt sätt att läsa nyheter från regionen på din mobila enhet. Med hjälp av pushnotiser vet du alltid när det händer något på orten.

18.6.2020

Med ÖN Nyheter får du alltid det senaste från Östnyland

Östnylands nya nyhetsapp ÖN Nyheter erbjuder ett helt nytt sätt att läsa nyheter från regionen på din mobila enhet. Med hjälp av pushnotiser vet du alltid när det händer något på orten.

28.4.2020

Nyhetsappen HBL Nyheter finns nu också för din pekplatta

Appen HBL Nyheter fungerar nu på din Ipad eller Android-pekplatta. Den senaste uppdateringen av nyhetsappen ger nu en smidig användarupplevelse också för pekplatteanvändare.

27.2.2020

HBL 365 samlar alla e-tidningar under ett tak – så här tar du den i bruk

Appen HBL 365 har förnyats för att ge en smidigare e-tidningsupplevelse. Du hittar nu Västra Nyland, Hangötidningen, Hufvudstadsbladet och Östnyland under ett och samma tak.

22.2.2020

HBL 365 samlar alla e-tidningar under ett tak – så här tar du den i bruk

Appen HBL 365 har förnyats för att ge en smidigare e-tidningsupplevelse. Du hittar nu Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland och Hangötidningen under ett och samma tak.

22.2.2020

HBL 365 samlar alla e-tidningar under ett tak – så här tar du den i bruk

Appen HBL 365 har förnyats för att ge en smidigare e-tidningsupplevelse. Du hittar nu Östnyland, Hufvudstadsbladet, Västra Nyland och Hangötidningen under ett och samma tak.

22.12.2019

Testa vår nya nyhetsapp HBL Nyheter

HBL:s julklapp till dig är en helt ny och gratis nyhetsapp för mobilen.

4.11.2019

Här bor de med högsta inkomster 2018 – aningen färre kvinnor i topp

Så här fördelar sig de rikaste i de olika landskapen. Antalet kvinnor bland de tusen som tjänade mest har också minskat en aning.

Premium

4.12.2018

Östnyland går in för betallösning på webben

Östnyland börjar snart ta betalt för digitalt innehåll på sajten ostnyland.fi. Det innebär att en del av artiklarna endast kan läsas av prenumeranter. Redan nu kommer en del artiklar kräva att man loggar in. Fortsättningsvis kommer det att finnas också gratisinnehåll på sajten.

29.11.2018

HBL inför betaltjänst även på webben

HBL börjar snart ta betalt för digitalt innehåll på sajten HBL.fi. Det innebär att en del av artiklarna endast kan läsas av prenumeranter. Redan nu kommer en del artiklar kräva att man loggar in. Fortsättningsvis kommer det att finnas också gratisinnehåll på sajten.

1.11.2018

Här bor de som tjänade mest – Nyland i klar topp

Av de tusen som tjänade mest i fjol är över hälften från Nyland. Landskapet sticker ut även om man tar befolkningsmängden i beaktande. Egentliga Finland och Åland har också en relativt stor andel personer på topplistan.

24.8.2018

Folk på stan om presidenten: "Niinistö är mest en lustig farbror"

Enligt en mätning som Yle gjort är president Sauli Niinistö hiskeligt populär. HBL gick ut och frågade några människor på stan om vad de tycker om presidenten.

21.8.2018

Ny bostadsmässa ska visa hur modernt stadsliv kan se ut

I början på september hålls ett nytt sorts bostadsevenemang på Busholmen i Helsingfors.

17.8.2018

Bedömningen väcker diskussion, föräldrarna ska involveras mer – hur fungerar skolans nya läroplan?

För två år sedan introducerades en ny läroplan för lågstadierna och högstadierna. Två år senare söker den ännu sina former – vilket också är meningen.

8.8.2018

USA inför ytterligare tullar och Kina svarar

USA sade på tisdagen att landet inför ytterligare tullavgifter mot Kina. Kina svarade snabbt i går med att de ska införa motsvarande tullar mot USA. Ur finländsk synvinkel behöver det här än så länge inte ha någon direkt påverkan.

@pikkuruusu på Twitter