Prenumererar du på tidningar, TV-kanalpaket och annan underhållning så kan du spara mycket på att avsluta dina abonnemang. Undrar du vad du ska göra istället? Inga problem, om du använder en VPN så kan du fortfarande se på sporter som ishockey, formel 1, fotboll och mycket mer, samt TV-kanaler från hela världen.

Välj en bra VPN-tjänst med servrar i motsvarande land, så får du tillgång till allting. Vill du få fler filmer och TV-serier i Netflix? Anslut dig till en server i USA, så får du tillgång till det fullständiga amerikanska utbudet, med tusentals extra filmer och TV-serier.

Om du har köpt något på avbetalning, har ett eller ett par olika kreditkort, tog ett lån för att köpa bilen, lägenheten eller något annat så vill du säkert sänka månadskostnaden och räntorna. Det enklaste sättet är att betala av lånen, så att kostnaden försvinner helt, men det hade du förmodligen redan gjort om det var möjligt.

Ett bättre alternativ är att ta ett privatlån för att samla alla lån och krediter, så att du endast betalar en enda avgift och ränta varje månad. Beroende på hur många, hur stora och hur dyra lån eller krediter du har så kan du spara hundratals eller tusentals euro per år. Det går helt enkelt ut på att du tar ett större lån och använder pengarna till att betala av alla de mindre lånen, så att totalkostnaden minskar.

Eftersom långivarna utsätts för konkurrens så får du bättre villkor och lägre räntor. Det viktigaste är att titta på den effektiva räntan och den totala månadskostnaden. Hitta och jämför erbjudanden via Lainojenyhdistäminen.net, så kan du ansöka redan idag.