Skördefest med picknick i Vårberga

HYLLNING TILL SKÖRDEN. Under festen i Notparken köpa, sälja och byta till sig produkter från årets skörd. På programmet står även underhållning och verkstäder. Bild: Kristoffer Åberg

Nu är det dags för försäljare och uppträdare att anmäla sig till picknick-evenemanget som ordnas i Notparken i Vårberga på tisdag den 20 augusti klockan 17–19.

Likt en restaurangdag kan privatpersoner och föreningar delta i evenemanget genom att sälja mat eller dela och byta sin skörd. Också personer som vill uppträda eller leda olika workshoppar är välkomna med sitt program. Då du planerar ditt program ska du ändå komma ihåg att det inte finns elektricitet på området.

Du kan också komma till evenemanget enbart för att njuta av augustikvällen med god mat och trevlig stämning!

Låt oss njuta av läcker mat, den nya skörden, trevlig samvaro och annat program.

– Ta gärna hänsyn till skördesäsongen vid planeringen av menyn. Låt oss njuta av läcker mat, den nya skörden, trevlig samvaro och annat program under picknicken, uppmanar servicehandledaren inom förortsutveckling Maria Saksholm.

Försäljningsplatsens storlek är cirka 3 x 3 meter. Försäljarna ansvarar själva för sina bord och annan utrustning och för att städa sitt eget område. Evenemanget är rusmedelsfritt och där får inte serveras alkoholhaltiga drycker.

Anmäl dig senast den 11 augusti per e-post till servicehandledaren inom förortsutveckling Maria Saksholm, maria.saksholm@porvoo.fi. Berätta i e-posten om du kommer för att sälja mat eller om du erbjuder annat program.

Om det är dåligt väder ordnas evenemanget inomhus i Kantelehuset, Sampovägen 3.

Mer läsning