Publikfavoriten Philip Järvenpää ger konsert på Grand

Sångaren och låtskrivaren Philip Järvenpää uppträder på Grand i oktober. Just nu ligger han etta på Vegatoppen med nya låten Only in dreams. Bild:

Han är nummer ett på Vegatoppen med sin senaste låt och charmar publiken där han drar fram. I oktober har den lokala publiken en chans att se Philip Järvenpää live på Grand.

Tjugoåriga sångaren och låtskrivaren Philip Järvenpää har nyligen släppt låten Only in dreams som fått ett fint mottagande. Nu är han tillbaka i studio och jobbar med nytt låtmaterial, men mellan varven hinner han turnera.

Järvenpää trotsar coronaviruset och drar ut på turné uppbackad av ett sexmannaband med Thomas Enroth som kapellmästare. Showen är ny för i år, och på scenen tolkar Philip Järvenpää både nyare och äldre låtar.

Tisdagen den 6 oktober kl. 19 uppträder Järvenpää på Kulturhuset Grand i Borgå – på publikens begäran. På grund av coronarestriktionerna får bara hälften så många plats i publiken, så vill man showen lönar det sig att vara ute i god tid med biljettköpet.

– Jag ser ser fram emot att komma till Borgå och uppträda, säger Philip Järvenpää i ett pressmeddelande.

Konserten har ingen paus.

Mer läsning