Joulu ei kuitenkaan enää moneen vuosikymmeneen ole ollut pelkästään hengellinen tai pyhä juhla: lahjojen antaminen liittyy jouluun nykyään varsin yhtä väkevänä ellei jopa väkevämpänä kuin sen hengellisyys ja kaupat, yritykset ja ostoskeskukset alkavat juhlistamaan tätä antamisen ja ostamisen ilojuhlaa usein jo lokakuussa.

Onnistuneen joulun rakennusainekset

Kauppojen ikkunat täyttyvät mitä mielikuvituksellisemmista installaatioista, kaupoissa kimmaltavat kultaiset koristeet ja hohtavissa mainostauluissa hymyilevä punaposkinen joulupukki kantaa lahjasäkkiä, joka on täynnä värikkäitä neliöpaketteja. Myös televisio täyttyy mainoksista, joissa joulupukki kiitää tumman tähtitaivaan halki tonttuapureidensa ja porojensa kanssa kulkuset kilisten, tähtisateen saattelemana. Lahjat ova yhtä kuin onni ja lahjaton joulu on kuin harmaa, pimeä, tähdetön taivas.

Raha on tärkeä onnistuneiden joulujuhlien rakennuspalikka ja lahjojen ostaminen ei suinkaan ole ilmaista huvia. Etenkin juhlien isännöiminen on varsin hinnakasta ja lahjaostokset, lahjojen antaminen, jouluateriat, ja joulukoristeet ovat kaikki osa tätä vilkkuvan värikästä juhlaa.

Laina helposti ja nopeasti

Paksu lompakko tarkoittaa, että voit huoletta hemmotella läheisiäsi ja miettiä erilaisia lahjaratkaisuja: sähköhammasharja siskolle, kirja parhaalle kaverille, uusi lakanasetti äidille, partakone isälle, leluja tyttärelle ja uudet housut miehelle. Myös työkaverit tarvitsevat pieniä lahjoja arvostuksen ja muistamisen eleenä.

Jos sinulla ei ole säästöjä, pikalaina voi olla varsin varteenotettava ratkaisu. Pop-pikalaina on varsin nokkela ja nimensä mukaisesti nopea tapa saada kukkaroon ja lahjapaketteihin täytettä. Monet erilaiset yritykset tarjoavat räätälöityjä lainauspalveluita, joiden avulla lainanottajat löytävät tuoreimmat joululainatarjoukset. Matchbanker.fi. voi auttaa sinua vertailun kanssa ja auttaa sinua tekemään lainapäätöksen.

Vaikka lainoja tarjoavat firmat ovat varsin erilaisia, on hakuprosessi uysein varsin yksinkertainen: ensin hakija täyttää hakemuksen, jonka jälkeen hakijan on odotettava lainan hyväksymispäätöstä. Hyväksymispäätöksen jälkeen varat maksetaan lainanhakijan valitsemalle pankkitilille. Piparkakkujen tuoksuista joulunodotusta kaikille!