Pengarna tillbaka för finalbiljetten

Den som vill ha tillbaka pengarna för outnyttjade biljetter till bandyfinalen för en dryg vecka sedan ska meddela bandysektionen sina kontaktuppgifter. Matchen spelades utan publik på grund av coronaviruset, som också gör proceduren med att lösa in förköpta biljetter lite krånglig.

Akilles bandysektion meddelade redan förra veckan att prioritet ett just nu är att se till så de som köpte biljett till den historiska bandyfinalen för en dryg vecka sedan ska få tillbaka sina pengar.

Eftersom folksamlingar ska undvikas har bandysektionen gått in för att sköta saken på distans. På Akilles Bandys hemsida www.akilles.fi/bandy finns ett elektroniskt formulär där den som vill ha pengarna för biljetten tillbaka fyller i sina kontaktuppgifter. Förutom namn och telefonnummer ska man också meddela biljettens priskategori och serienummer, var man köpt den och om den betalades kontant eller med kort. Akilles Bandy hoppas att man så snart som möjligt meddelar sina uppgifter, senast sista mars.

Efter det tar Akilles Bandy kontakt per telefon med alla som lämnat sina uppgifter. Då kommer man överens om hur biljetten kan returneras och återbetalas. Ifall formuläret på hemsidan orsakar problem eller om det handlar om VIP-biljett, kan saken också skötas per telefon, genom att under tjänstetid kl. 9-16 ringa Amanda Ek tfn 044 235 0009, som tar upp de nödvändiga uppgifterna.

Mer läsning