Partitakören sjunger in julen

JULKONSERT. Partitakören under ledning av Merzi Rajala ger tre julkonserter under den kommande veckan. Bild: Tommi Rummukainen

Borgåbaserade Partitakören har precis knappt hunnit återhämta sig från sin musikaliskt sprakande Moulin Rouge-show, och nu är kören i farten igen. Det blir totalt tre julkonserter i december.

Partitakören kommer med julstämning tre gånger om i december. Under ledning av årets körledare i Finland, Merzi Rajala, bjuder kören på fina arrangemang av våra käraste julsånger. Det blir musik som är glädjefylld men som också bjuder på lugnaste julstämning.

Första chansen att höra Partitakörens julkonsert är den 15 december kl. 15 då kören är gäst hos Jokiteatteri. Då blir det julsång för hela slanten på Midgård på Emsalö. Dagen därpå, måndagen den 16 december kl. 19, sjunger kören i Metodistkyrkan i Borgå och torsdagen den 19 december kl. 18 står Lilla Kyrkan i turen.

Biljetterna kostar 15/10 euro (fritt inträde för barn under 7) till kyrkokonserterna och fås i förköp på www.lippuautomaatti.fi/partita. Biljetterna till konserten tillsammans med Jokiteatteri fås via www.ticketmaster.fi.

Mer läsning