Kulturkafé med keramikern Åsa Hellman som gäst

Keramikern Åsa Hellman berättar om sin självbiografiska bok Lera, drömmar i veckans Kulturkafé på Grand. Bild: Kristoffer Åberg

Bokaktuella keramikern Åsa Hellman är gäst i Kulturhuset Grands Kulturkafé den 25 november med start klockan 17.

Kulturkaféet på Grand är en mötesplats för kulturaktörer och kulturkonsumenter. Målet är att skapa diskussion kring vår finlandssvenska identitet och hur kulturen formar den. Till exempel vill man belysa frågor kring varför behövs kultur på svenska i Finland och om hur kulturkonsumenter kan stöda och möjliggöra kultur på svenska även i framtiden?

Kulturkaféet fungerar som en plattform där kulturaktörer och kulturkonsumenter möts, och näst ut som gäst är Borgåkeramikern Åsa Hellman. Hon presenterar sin nya, självbiografiska bok som på svenska heter Lera, drömmar, och berättar om sitt liv och sitt arbete som keramikkonstnär.

LÄS HÄR om boken

Det är fritt inträder till Kulturkaféet och Grand bjuder på kaffe med tilltugg. Maximalt 20 personer får plats och allmänna coronarekommendationer gäller. Det vill säga stanna hemma om du känner dig sjuk, håll avstånd, var noggrann med handhygienen och använd gärna munskydd.

Mer läsning