Kom med på trailrun i Sibbo!

Bild: Sibbo Trailrun

På lördag ordnas Sibbo Trailrun för andra gången. Det går bra att anmäla sig på plats vid Molnträsk simstrand.

Den andra upplagan av Sibbo Trailrun arrangeras lördagen den 21.9 med start och mål vid Molnträsk simstrand. Rutten går liksom i fjol främst på skogsstigar runt Molnträsket och mäter 10 kilometer. Man kan välja att gå eller löpa ett eller två varv. För familjens yngsta finns också en kortare rutt att ta sig igenom. Starten sker i egen takt mellan klockan 9 och 11. Banan är väl utmärkt och går genom vackra landskap.

Sibbo Trailrun är ett konditionsevenemang som är riktat för hela familjen. Nytt för i år är möjligheten till tidtagning för de som vill testa sin egen form. För de som vill ha en tid, arrangeras en gemensam start klockan 10.00 – ett ypperligt testtillfälle för till exempel träningsgrupper eller idrottsföreningar.

Bland alla deltagare utlottas två par terränglöpningsskopar värda 150 euro/par. Deltagaravgifterna är 20 euro för vuxna, 10 euro för ungdomar i åldern 10-18 år. För barn under 10 år uppbärs ingen startavgift. Vill hela familjen delta kostar det 40 euro för hela familjen. Alla deltagare får medalj efter loppet. Arrangör för evenemanget är Sibbo Vargarnas skidsektion.

Mer läsning