Glad direktör: Vi öppnar bank i Lovisa centrum

TVÅ BANKKONTOR BLIR ETT. Vd Saila Rosas är glad över det nya bankkontoret, som öppnar i vår i Lovisa centrum. Bild: Västra-Kymmene andelsbank

Västra-Kymmene Andelsbank går mot bankdöden, och öppnar kontor i Nordeas tidigare lokaler på Drottninggatan.

Västra-Kymmene Andelsbank slår samman sina bankkontor i Strömfors och Liljendal, och koncentrerar verksamheten till Lovisa centrum. Det nya kontoret öppnas i Nordeas gamla utrymmen på Drottninggatan i vår.

Banken meddelar i ett pressmeddelande att man kommer att erbjuda alla banktjänster, och vara öppet varje vardag. Kontoren i Strömfors och Liljendal är öppna endast en dag i veckan.

– Vi har redan länge övervägt att öppna ett kontor i centrum. Nu har vi har kommit överens om hyran och renoveringen, och kan också offentliggöra planerna, säger Saila Rosas, vd för banken.

Nu blir det aktuellt att rekrytera mer personal i och med att banken tänker satsa på nya person- och företagskunder både på låne- och placeringssidan.

Västra-Kymmene Andelsbank har i nuläget kontor i Strömfors och i Liljendal, huvudkontor i Elimä och dessutom kontor i Koria och Lappträsk.

Mer läsning