Akilles bandy får förstärkning inför de avgörande matcherna – Juuso Johansson är tillbaka i laget

Akilles Bandy har tecknat kontrakt för den resterande säsongen med Juuso Johansson. Glädjande nyheter, kommenterar tränaren Juha Laitinen.

Juuso Johansson är tillbaka i Akilles lag.
26.01.2023 10:05
Juuso Johanson har av arbets- och familjeskäl tränat självständigt under sommaren och hösten, men passionen för att fortsätta karriären har varit stark. Arbets- och familjearrangemang möjliggör det nu för Juuso att återvända till laget.
Juuso ser ivrigt fram emot säsongsstarten och är efter några isträningar redo att tävla om speltid på Akilles mittfält under den återstående delen av säsongen.
Akilles Bandys huvudtränare är också nöjd med Juusos beslut.
– Vi har spelat hela säsongen med en ganska tunn trupp. Den senaste tiden har skador, arbetshinder och landslagskommenderingar försvårat situationen på träningar och det har varit svårt att få ihop den bästa möjliga matchtruppen. Juuso ger oss mer bredd och jag tror att vi kan ha en konkurrenskraftig grupp på isen i de avgörande matcherna mot slutet av säsongen, säger tränare Juha Laitinen i ett pressmeddelande.
Akilles säsong fortsätter i en enkel nedre fortsättningsserie för fem lag. Akilles tar med sig tre poäng till fortsättningsserien, WP35 två och HIFK en, emedan Botnia och OLS startar med noll poäng. De två främsta lagen från nedre fortsättningsserien kvalificerar sig till kvartsfinal mot lag tre eller fyra i den övre fortsättningsserien. Spelschemat för fortsättningsserierna är inte ännu fastslaget, men matcherna inleds den första februari.

ANDRA LÄSER