Snart börjar anmälningen till vårens simskolor i Borgå simhall

Anmälningen till vårens simskolor börjar på måndag med den yngsta åldersgruppen.

Anmälningen till simskolan börjar nästa vecka.
07.12.2022 13:19
I Borgå simhall arrangeras under våren simskolor på olika nivåer för barn och vuxna. Anmälningen till simskolorna sker enligt följande:
Måndag den 12 december, från och med klockan 12, öppnas anmälningen till simskolegrupper för barn i åldern 1–4 år samt för specialbarn.
Tisdag den 13 december, från och med klockan 12, öppnas anmälningen till simskolegrupper för barn i åldern 5–6-år.
Onsdag den 14 december, från och med klockan 12, öppnas anmälningen till simskolegrupper för barn i skolåldern samt för unga och vuxna.
För att så många barn som möjligt ska få plats i simskolorna, kan ett barn anmälas till endast en simskolegrupp eller en reservplats. Simskolorna samlas sammanlagt 5–10 gånger.
Det är lätt att lära sig simma om man har valt en undervisningsgrupp på rätt nivå. Det lönar sig att först bekanta sig med beskrivningen av grupperna. Simläraren kan också hjälpa dig att välja rätt grupp.
Innan simskolan börjar skickas närmare information till deltagarna.
I den elektroniska webbanmälan krävs följande uppgifter: barnets namn, vårdnadshavarens namn, telefonnummer, betalarens personnummer, faktureringsuppgifter och e-postadress (inte obligatorisk).
Ytterligare information om grupperna och anmälningen finns på adressen Idrott och friluftsliv eller per telefon 040 559 3983.

ANDRA LÄSER