Tävlingen ordnades under ELMA-mässan i Helsingfors under veckoslutet.
Enligt domarna utstrålade Frostells meny en teknisk säkerhet och alla beståndsdelar kompletterade varandra. Nu för tiden är Frostell köksmästare på Gastrobar Emo i centrum av Helsingfors.
Efter segern i Finland åkte Frostell till Sverige där han deltog i tävlingen Nordic Organic Chef of the Year i samband med Nordic Organic Food Fair. Tävlingen och prisutdelningen ordnades i går på kvällen.
Om Benjamin Frostells framgångar berättade bland andra Proluomu.fi.
- Tävlingar
- Prisutdelningar
- Högtider och ceremonier
- Kultur och nöje
- Nordic
- Finland
- Helsingfors
- Borgå
- Sverige
- Livsstil och fritid
ANDRA LÄSER
Räddningsverket i Östra Nyland
Många Borgå- och Lovisabor har sett en stor rökpelare – det här handlar det om
08.06.2023 11:27

Stadsplanering
"De håller på att slakta vår by" – Fler frågor än svar när detaljplan för Sköldvik presenterades
09.06.2023 14:03


Stadsplanering
Nu tar Borgå parkgata form – planen är nya flervåningshus med upp till sju våningar
08.06.2023 08:19

