Polisen efterlyser tips – grå personbil smet från olycksplats i Illby

Polisen i östra Nyland behöver allmänhetens hjälp för att lokalisera en smitare. Det var i samband med en trafikolycka i Illby den 27 februari som en personbilsförare körde i väg utan att vare sig lämna sina personuppgifter eller invänta polisen ankomst.

TIPSA POLISEN. Såg du en grå personbil, antagligen en Mercedes-Benz av äldre modell, på Lovisavägen förra veckan? Tipsa polisen, föraren smet från en olycksplats i Illby,
ÖN
05.03.2020 06:30
Det var för en dryg vecka sedan, vid niotiden på kvällen som trafikolyckan inträffade på Lovisavägen i Illby. Enligt de uppgifter som polisen fått var det troligtvis en grå personbil av märket Mercedes-Benz som smet från olycksplatsen.
Personbilen var av äldre modell, möjligtvis ur bilmärkets E-serie, och mannen som körde fordonet var uppskattningsvis 20–30 år gammal. Ögonvittnen anger att föraren hade en grön, pälskantad jacka på sig.
Östra Nylands polisinrättning ber om allmänhetens tips med anledning av smitningen. Har du lagt märke till något som kan hänga ihop med det inträffade, skicka in en vink till vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi eller ring tipsartelefonen på tfn 029–541 3636.