Ännu en bitter förlust för Lovisa Tor

JAKT. Tor-fostrade Niklas Niiranen (till höger) spelade med vinnarlaget FBC Turku. Här i kamp med Lovisakaptenen Conny Lindblom Bild: Benny Liljendahl

Marginalerna var inte på Lovisa Tors sida i lördagens hemmamatch mot FBC Turku. Laget spelade riktigt bra innebandy i två av tre perioder, men slutsiffrorna skrevs 3 – 5 och läget i tabellen börjar bli allt mer prekärt för Tor.

Som så ofta under hösten hade Lovisalaget en svacka i den andra perioden, då gästerna passade på att gå fram till ledning med 1 – 3. I början av den tredje akten gjorde Tor två snabba mål och de närmare 250 personerna på läktaren vädrade morgonluft. Trots stort spelövertag och flera fina chanser förmådde hemmalaget inte göra fler mål och säsongens åttonde förlust i division ett var ett faktum.

Tor ligger just nu på tolfte plats och reser på lördag till Björneborg för att möta jumbolaget Karhut. Tors mål gjordes av Sami Aalto, Tatu Könönen och Pyry Forsman. ÖN-stjärnor gick till Könönen (3), målvakten Riku Ahtiainen (2) och Pyry Forsman. Hungrigast denna afton var Matias Palm.

Mer läsning