Anna Puu ger konsert i Konstfabriken

KONSERTGÄST. Sångerskan Anna Puu drar i mars ut på en konsertturné som också stannar till i Borgå. Den 21 mars bjuder hon på en intim konsert i Konstfabriken. Bild: Nana Simelius

Sångaren Anna Puu firade häromveckan tioårsjubileum som artist med en påkostad arenakonsert i Helsingfors. När nya turnén drar i gång i mars är det en intim konsert som gäller.

Anna Puus turné Heartbreak Hotel/Lauluja Särkyneille Sydämille startar den 13 mars 2020 i Hyvinge och avrundas tretton konserter senare i april med en konsert i Träskända. Under resans gång hinner Puu bland annat med en avstickare till Konstfabriken i Borgå – bekant för artisten från de två senaste inspelningssäsongerna av The Voice of Finland.

Anna Puu bjuder på låtar ur egen produktion i intima och avslöjande arrangemang. Bland annat sjunger hon stycken från sitt senaste album Nälkäinen sydän, där hon med sitt förnyade, elektroniska sound charmade såväl kritikerna som fansen. Albumet gav henne Emma-statyetter i kategorin årets popsolist respektive kvinnliga solist.

Artistens nyaste singel Taikaa lär publiken också få höra under vårturnén som landar i Borgå och Konstfabriken den 21 mars. Biljetterna till konserterna släpps den 12 december.

Mer läsning