Andreas Sjöblom är bandyförbundets nya informatör

Finlands bandyförbund har anlitat Andreas Sjöblom som ny kommunikationskoordinator. Bild: Arkiv

Finlands bandyförbund har anlitat Andreas Sjöblom som ny kommunikationskoordinator. Sjöblom är tidigare sportreporter på ÖN och Bbl.

Sedan den 7 december är namnet på Finlands bandyförbunds kommunikationskoordinator Andreas Sjöblom. Sjöblom, som tidigare jobbat som sportreporter på Borgåbladet och Östnyland, ansvarar för förbundets externa informationsgång. Ytterligare ansvarsområden klarnar inom den närmaste framtiden, uppger förbundet i ett pressmeddelande.

Bandy är en bekant och kär gren för Sjöblom, både som spelare och som reporter. Sjöblom har också nått en del framgångar inom landhockey på FM-nivå.

– Sport har alltid legat nära mitt hjärta, och jag väntar med intresse på vad mina nya arbetsuppgifter för med sig. Inom sporten har jag alltid strävat mot att ge mitt allt, och med samma entusiasm förhåller jag mig till det här jobbet. Det är fint att bli en del av bandygemenskapen, och förhoppningsvis ger jag grenen mera synlighet med min insats, säger Sjöblom i pressmeddelandet.

Förbundets ordförande, Jari Kettunen, ser kontorets förstärkning som en positiv sak.

– Med ett starkare kontor skapar vi möjligheter att utveckla verksamheten. Särskilt kommunikationen såväl externt som internt är en av tyngdpunkterna som vi nu kan satsa på.

Mer läsning