Anmälan till Borgå stads motionsgrupper öppnar

Från och med tisdagen den 16 augusti kan man anmäla sig till den här verksamhetsperiodens motionsgrupper som Borgå stad ordnar.

Anmälan till Borgå stads motionsgrupper öppnar tisdagen den 16 augusti.
16.08.2022 13:00
Anmälan till de motionsgrupper som ordnas av Borgå stads idrottstjänster börjar på idrottstjänsternas webbsida tisdagen den 16 augusti klockan 9, meddelar Borgå stad i ett pressmeddelande.
Motionsgrupperna med låg tröskel är avsedda för vuxna och seniorer i alla åldrar. Nyheter denna höst är bland annat hållningsgymnastik, styrkegymnastik och balansträning med hjälp av dans.

Lavis återvänder

Till skillnad från vad som står i idrottstjänsternas broschyr återvänder den populära logdansgymnastiken Lavis. Lavistimmarna fortsätter från den 7 september i Kokonhallen på onsdagar klockan 10.
Balansträningen ordnas i motionslokalen på Borgmästargatan, i Idrottshallen och i Kantelehuset.
För barn och unga ordnas ninjamotionsklubbar och klättringskurser, och för unga ordnas också handledd funktionell träning.

Stoljumpa på plats eller på distans

Stolgymnastik är nytt för den här verksamhetsperioden. Det ordnas som en hybridtimme, som leds av en fysioterapeut i simhallens gymnastiksal. En länk till distansgymnastiken publiceras varje vecka på idrottstjänsternas webbsidor.
Anmälningen till motionsgrupperna sker på Borgå stads idrottstjänsters webbsida.