SFP i Lovisa nominerade kandidater

Tom Liljestrand ingår i listan på nya kandidater som SFP ställer upp i Lovisa.

Tom Liljestrand – nu ny styrelseordförande – hör till SFP:s 12 senaste kandidatnominerar.
Svenska folkpartiets kommunorganisation i Lovisa har nominerat ytterligare 12 kandidater till vårens kommunalval. Sammanlagt har partiet nu 23 kandidater.
SFP meddelar om saken i ett pressmeddelande.
De nu nominerade kandidaterna är: Allén Daniel, Andersson Otto, Haddas Anders (obunden), Häggblom Kerstin (obunden), Karlsson Kim, Karlsson Mikael, Liljestrand Tom, Lindholm Gabriella, Söderholm Li-Lo, Thesslund Stefan, van den Hoek Pieter (obunden) och Wide Roger.
– Jag är glad över att det finns ett intresse för SFP och politiken i Lovisa. Vi har redan nu en väldigt mångsidigt grupp av kandidater med olika bakgrund och mycket kunnande. Att så många vill ställa upp och jobba för stadens väl är positivt, säger Lotte-Marie Uutinen, ordförande för kommunorganisationen, i pressmeddelandet.
Tidigare har SFP i Lovisa nominerat följande kandidater: Bruce Marina, Grundström Ben, Grundström Maria, Hinttaniemi Jonna, Hollmén Annina, Karlsson Håkan, Sederholm Eva, Staffans Sten, Stenbacka Carina, Stenberg Pamela och Uutinen Lotte-Marie.
Meningen är att nominera flera kandidater under de kommande veckorna.
– Vi har intressanta namn som funderar och jag är övertygad att den klara kandidatbuketten kommer att representera staden väl. Vi välkomnar dock gärna med ännu fler, så om du överväger att ställa upp som kandidat, tag gärna kontakt, säger Annina Hollmén, valkoordinator för SFP i Lovisa.
Kommunalvalet äger rum den 18 april, i början av mars ska kandidatuppställningen vara klar.

ANDRA LÄSER