Trio Flamme och Bengt Ahlfors bjuder på visspäckad kväll på Grand

Kupletter, kabaréklassiker och kärleksvisor får sällskap av nyskrivna visor när Trio Flamme kliver upp på Kulturhuset Grands scen i sällskap med Bengt Ahlfors.

Trio Flamme, det vill säga (fr.v.) Daniela Fogelholm, Emilie Adolfsson och Minna Nyberg uppträder på Kulturhuset Grand tillsammans med Bengt Ahlfors.
11.10.2020 19:48
Konserten går under namnet Flamme + Bebbe = sant! och publiken bjudspå kända visor av och med Bengt Ahlfors. Det är inte första gången som Trio Flamme uppträder tillsammans med Ahlfors; senast gästade de Höstvisan på Pellinge tillsammans.
Trio Flamme består av Emilie Adolfsson, Daniela Fogelholm och Minna Nyberg, och alla tre brinner för den finlandssvenska teatern och revytraditionen. Under årens lopp har de turnerat i Finland och Sverige med flera olika konsertprogram
Samarbetet med Bengt Ahlfors inleddes för några år sedan med programmet Tauro & Ahlfors – Visor för full hals. Nu sjunger de tillsammans i en konsert där alla texter och det mesta av musiken är av Bengt Ahlfors. Tragikomiska ballader och kärleksvisor ur kabaréer och musikaler, älskade klassiker, men också några nästan bortglömda pärlor från tidiga år.
Som bonus får publiken även höra ett knippe pinfärska sånger, skrivna enkom för Trio Flamme.
För konserten har ensemblen anlitat multiinstrumentalisten Esko Grundström som nu hörs på kontrabas och dragspel.
Konserten genomförs med hänsyn till rådande coronarestriktioner, vilket innebär att konsertbesökarnas bjuds på handsprit och munskydd och att antalet biljetter (via Grand-Luckan) som säljs är begränsat (50 personer) för att säkerhetsavstånden i salongen ska kunna hållas. Dessutom görs konsert utan paus och räcker cirka 1 timme och 15 minuter.
Kulturhuset Grand söndagen den 18 oktober kl. 15.

ANDRA LÄSER