Med ÖN Nyheter får du alltid det senaste från Östnyland

Östnylands nya nyhetsapp ÖN Nyheter erbjuder ett helt nytt sätt att läsa nyheter från regionen på din mobila enhet. Med hjälp av pushnotiser vet du alltid när det händer något på orten.

HÄR ÄR APPEN. Östnylands sommarfåglar Laura Oksanen, Jon Nyqvist och Sofia From har laddat ner ÖN:s nyhetsapp.
Den nya applikationen, ÖN Nyheter, ger dig tillgång till hela Östnylands digitala nyhetsflöde i ett format som är anpassat för mobiltelefonen och pekplattan.
– Det här är det lättaste smidigaste sättet att läsa Östnyland digitalt, säger KSF Medias digitala direktör Antti Haarala.
Precis som på webbsidorna finns det både innehåll som är gratis och innehåll som kräver en prenumeration.
– Vi vet att största delen av de som besöker våra webbsidor gör det på en mobiltelefon. Därför vill vi ge den bästa möjliga användarupplevelsen för de här användarna, säger Haarala.
Det här är det lättaste smidigaste sättet att läsa Östnyland digitalt.
Det som är helt nytt för Östnylands läsare är att man nu kan få pushnotiser med senaste nytt.
– På det här sättet vet man alltid när det händer något betydelsefullt på orten. Östnylands högkvalitativa journalistik finns alltid i fickan, säger Haarala.
ÖN Nyheter finns att ladda ned på Apple App Store för iOS och på Google Play Butik för Android.
Gillar man att läsa papperstidningen digitalt hittar man den som vanligt i appen HBL 365. Alla med en prenumeration på papperstidningen kan läsa alla artiklar i ÖN Nyheter eller e-tidningen i HBL 365.
Du hittar e-tidningsappen HBL 365 i App Store och Google Play-butik.