Akilles bandyskola startar i kväll: Alla unga är välkomna att prova på sporten

Akilles Bandys bandyskola startar i dag, på tisdagskvällen, klockan 18.45 i Kokon ishall. Juniorlagen tar nu också emot nya spelare.

I kväll, på tisdag, börjar Akilles bandyskola igen. Bilden är tagen under förra årets bandyskola.
07.09.2021 09:35 UPPDATERAD 07.09.2021 10:02
Isen har lagts i juniorhallen och bandysäsongen 2021–2022 har kört i gång på Akilles. Grundtanken med bandyskolan är alla barn som är intresserade av skridskoåkning och bandy kan komma och prova på bandy utan att förbinda sig.
Ole Ekstam fortsätter som rektor för bandyskolan.
Det finns barnklubbor att låna då Akilles arrangerar träningsevenemanget. Det enda kravet är att nykomlingarna deltar aktivt och njuter av sporten och lekarna. Bandyskolan arrangeras första gången i Kokon ishall tisdag den 7 september från 18.45 till 19.45.
Skolan fortsätter sedan på tisdagar samma tid i träningsishallen fram till början av november då bollplanens konstis läggs.
Akilles juniorlag har också startat sin verksamhet. Isträningarna, som inleddes i början av augusti, har lockat entusiastiska unga bandyspelare. Alla lagövningar har börjat och det finns fortfarande plats för nya spelare i juniorlagen.
Nykomlingarna behöver inte ha med all utrustning under de första gångerna. Tröskeln att prova på bandy ska vara låg så att alla som är intresserade får en chans att vara med.
Juniorledarna eller juniorchefen på Akilles har mer detaljerad information om bandyskolan och träningstiderna för juniorlagen.
Akilles följer Covid-19-riktlinjerna från Undervisnings- och Kulturministeriet samt Institutet för hälsa och välfärd och vill påminna om att endast de som är friska ska delta i verksamheten.