Lovisabördiga sångaren Mia Hafrén släppte ny singel

, Mia Hafréns nya singel, är en duett med Ville Pusa. Låten är artistens personliga berättelse om ofullkomlig kärlek.

Sångaren Mia Hafrén har släppt en ny singel.
ÖN
22.11.2021 19:30
Sångare och låtskrivaren Mia Hafréns nya singel Vi släpptes idag fredagen den 19 november.
– Vi blev förälskade, vi ville, vi försökte, misslyckades och gav upp. Den andra är fortfarande en viktig del av mig, trots att det inte gick som jag tänkt. ‘Vi’ handlar om de bästa och värsta stunderna i mitt liv. De stunderna är jag evigt tacksam för, säger Hafrén i ett pressmeddelande.
Det handlar om den andra förhandssingeln från artistens kommande soloalbum som släpps våren 2022. I den nya låten sjunger Hafrén duett med Ville Pusa.
– Jag lyssnade på låten och insåg att den behövde en mansröst. Jag tänkte omedelbart på Ville Pusa: Hans röst är väldigt känslig och fin. Ville tog glatt emot utmaningen.
Låten får en musikvideo som släpps på artistens YouTube-kanal torsdagen den 25 november. Hafrén har regisserat videon i nära samarbete med filmfotografen Ville Tanttu och klipparen Jonte Ramsten.
Enligt Hafrén skriver hon sin musik med texten i fokus. I artistens musik hörs influenser från flera årtionden. Hafrén nämner bland annat Pink Floyd, Alanis Morissette, Janis Joplin, Coldplay och Laleh. Hafrén har gjort den kommande skivan tillsammans med musikproducenten Oona Kapari. Skivans första singel På andra sidan publicerades i september 2021.
Mia Hafrén, som nu satsar på pop- och rockmusik, är känd framför allt från a capellagruppen Fork som turnerande kring världen under åren 2004–2020. Hafrén är utbildad skådespelare och har setts i tv-serierna Tahdon asia och Hovimäki. Hafrén gjorde också huvudrollen i Svenska teaterns uppsättning av musikalen Mamma Mia!

ANDRA LÄSER