Skymfande klotter på väggen i Kvaba – den skyldiga är känd

Någon klottrade ner en yttervägg på Kvarnbackens skola på tisdag kväll. Klottret var personligt och riktade sig mot skolans personal.  Det är nu övermålat och man vet vem som står bakom klottret. Däremot är frågan om vem eller vilka som satte nålar i skolmaten i höstas ännu olöst.

Någon klottrade på ytterväggen till Kvarnbackens skola på tisdag kväll. Den skyldiga är känd, däremot är det ännu oklart vem eller vilka som låg bakom nålarna i skolmaten i höstas. 
Jannika Lindénjannika.linden@ostnyland.fi
08.03.2023 14:24
När eleverna och personalen kom till skolan på onsdagen möttes de av skymfande klotter på en av ytterväggarna. Klottret var väldigt personligt och riktade sig mot flera personer i personalen, men är nu övermålat i väntan på att tas bort helt och hållet.
Rektor Lena Törnqvist vill inte kommentera klottret annat än med att skolan vet vem som är skyldig till det och att man vidtagit de åtgärder man bör vidta. Föräldrarna har fått meddelande om klottret. Klotter har inte tidigare varit något större problem i skolan även om mindre klottrande förekommit – som i de flesta andra skolor. 
Det är andra gången under det här läsåret som skolan råkar ut för illgärningar. 

ANDRA LÄSER