ÖN bjuder på dagens tidning

Dagen till ära är e-tidningen och sajten gratis för alla ÖN-vänner.

Firandet av helgonet Valentinus den 14 februari infördes inom den katolska kyrkan i slutet av 400-talet. Tryckkonsten och tidningen Östnyland är av betydligt yngre årgångar. ÖN har förmedlat nyheter och producerat journalistik på svenska i fem år. Vi går i spåren av våra föregångare Östra Nyland och Borgåbladet, som båda startade på mitten av 1800-talet, traditioner som vi är stolta över.
Dagstidningen fyller många funktioner. Den är en trogen och upplyst vän i vardagen. Fortsättningsvis anser nästan alla finländare (94 procent) att det är viktigt med ett mångsidigt medieutbud i Finland även i framtiden, enligt en färsk undersökning av Medieförbundet. Man kunde säga att det finns en stor beställning på ansvarsfull och pålitlig information.
Därför vill ÖN i dag, på alla hjärtans dag eller vändagen som den också kallas, ge alla en chans att stifta närmare bekantskap med den östnyländska lokaltidningen på svenska. E-tidningen är öppen för alla den här fredagen, liksom dagens premiumartiklar på sajten ostnyland.fi. Glad vändag och givande lässtunder!

ANDRA LÄSER