Blev du utan tidning?

Poststrejken började i går, och i och med det blir de dagstidningsprenumeranter som har dagsutdelning utan tidning. Men ingen panik, vår webbtidning är gratis att läsa medan strejken pågår, och du kan hämta din papperstidning bland annat på vår redaktion.

LÄSBART. Prenumeranter kan hämta sin tidning från bland annat Östnylands redaktion på Lundagatan 6-8 i Borgå. Veikko Vornanen från Vålax gör just det och passade på att ta ett exemplar också till grannen.
Tyvärr leder poststrejken till att en del av våra prenumeranter blir utan tidning. Strejken är inget vi kan påverka, men vi gör vårt bästa för att alla prenumeranter ska få ta del av vårt utbud också under strejken.
Du kan hämta din papperstidning på Östnylands redaktion på Lundagatan 8, Borgå. Vi har öppet mellan 8 och 16. Det finns också tidningar i K-Supermarket Östermalm i Borgå, S-Market Näse i Borgå, S-Market i Lovisa, Köpcentret Gallerian i Lovisa, Café Lilja i Liljendal, Gammelby ABC, S-Market i Söderkulla och S-Market i Nickby.
Den som prenumererar på Hufvudstadsbladet, eller har en 5+2-prenumeration, kan också hämta sin HBL på samma platser.
Det går bra att plocka åt sig grannens tidning också!

ANDRA LÄSER