Nu har trailern släppts för Klaus Härös nya film - se den här

I dag släpps både trailern och affischen för Klaus Härös nya film My sailor, my love.

Regissör Klaus Härö, skådespelarna Bríd Brennan och James Cosmo samt producent Kai Nordberg under inspelningarna av filmen My Sailor, My Love på Irland.
Fredrika Lindellfredrika.lindell@ksfmedia.fi
10.05.2022 14:04
Filmen My sailor, my love är en film om kärlek, förlåtelse och omtanke. Kärleksberättelsen handlar däremot inte om en romans i unga år.
– I filmer ser vi ofta berättelser om den första kärleken i livet. Jag tycker att det är intressant att nu berätta om hur den sista kärleken livet kan se ut, säger regissören Klaus Häro i ett pressmeddelande.
Filmen handlar i korthet om en gammal kapten som förälskar sig i sin hemvårdare. Kaptenens vuxna dotter godkänner inte förhållandet och vill ha tillbaka sin far för sig själv, även om hon egentligen aldrig hade tillgång till honom. 
Filmen My sailor, my love har premiär i Finland den 30 september. Se trailern här:

Stora namn med

I huvudrollerna ser vi James Cosmos, känd från bland annat Game of Thrones, Brid Brennan, känd från Hope Street, samt Catherine Walker, känd från Morden på Shetlandsöarna. Filmen är producerad av Kai Nordbergs och Kaarle Ahos Helsingforsbaserade företag Making Movies Oy och distribueras av Nordisk film.
Manuset är skrivet av Kirsi Vikman och Jimmy Karlsson. De har tidigare gjort sig kända genom sin framgångsfilm De bästa av mödrar.
 

ANDRA LÄSER