Premiär för Östnylands eget förkläde

I dag utkommer Östnylands sommartidning, och vi har också en sprillans ny dialektprodukt till salu. Vi finns på torget i Borgå mellan klockan 10 och 13 i dag.

Mellan klockan 10 och 13 har vi pop up-redaktion på torget i Borgå. Från vänster försäljningsassistent Pernilla Karlsson, chefredaktör Helén Kurri och reporter Jannika Lindén finns på plats, och vi säljer också våra populära dialektprodukter.
03.06.2022 07:25 UPPDATERAD 03.06.2022 10:33
Vad borde vi skriva om i sommar? Är det något som vi borde uppmärksamma extra?
Kom och träffa chefredaktör Helén Kurri, försäljningsassistent Pernilla Karlsson och reporter Jannika Lindén i dag på torget. Du kan plocka åt dig ett exemplar av vår rykande färska sommartidning och prata bort en stund med oss.
Pletugär, råddig eller leetvitu? Vi säljer också våra populära dialektprodukter, och dagen till ära ger vi 30 procent rabatt på alla dialektprodukter som vi säljer på torget. Affischen, tygkassen, kökshandduken och disktrasan med östnyländska dialektord har nu fått sällskap av ett snyggt förkläde.
– Förklädet passar utmärkt som gåva nu när grillsäsongen kommer i gång på allvar, tipsar chefredaktör Helén Kurri.
Inom de närmaste veckorna utökas produktutbudet av ett sittunderlag till bastun och servetter med dialektord.
– Dem har vi inte ännu fått, men sittunderlagen borde komma i mitten av juni och servetterna i slutet av månaden.
Just nu har vi också ett mycket förmånligt erbjudande för dig som ännu inte prenumererar på tidningen. Vi kommer också att direktrapportera under förmiddagen, följ oss på www.ostnyland.fi.

ANDRA LÄSER