Ny ordförande värnar om Postbackens unika miljö

Borgåbon Ralf Gustafsson är nybliven ordförande för Postbackens garantiförening som upprätthåller den gamla backstugusittarmiljön i Illby.

ENGAGERAD. Ralf Gustafsson har alltid varit intresserad av gamla miljöer och som nyvald ordförande för Postbackens garantiförening driver har det gamla backstugusittarområdets intressen.
ÖN
05.05.2019 18:15
För Ralf Gustafsson är det en hjärtesak att få vara med om att vårda det unika Postbackenområdet. Han har alltid intresserat sig för gamla miljöer och vill gärna satsa lite mera av sin tid på Postbacken. Gustafsson är redan från tidigare en bekant syn på Postbacken i och med att det här han som arbetar i smedjan under de evenemang som ordnas på området.
Ralf Gustafsson utbildade sig till smed efter pensioneringen och har efter det varit aktiv på Postbacken. Nu hoppas han att man ska kunna hitta på någonting nytt som kan intressera ungdomar och locka flera unga med i föreningsverksamheten. Enligt honom är det här ett dilemma som många föreningar tampas med; att unga i inte ger sig tid att engagera sig i föreningar.
Styrelsemedlemmar i Postbackens garantiförening är Annette Forsblom, Annica Kellgren, Catharina Rosenschöld, Katarina Stolt, Marika Granroth, Marina Grönroos, Marlene Antell och Peter Boije.

ANDRA LÄSER