Akilles bandyskola startar igen – juniorlaget tar ännu emot nya spelare

Isen har lagts i juniorhallen inför höstsäsongen och den populära bandyskolan.

Akilles bandyskola på bollplanens konstis i Borgå, 2020.
Östnyland
05.09.2022 13:32
Grundtanken med bandyskolan är densamma som tidigare: Alla barn som är intresserade av skridskoåkning och bandy kan komma och prova på bandy utan att förbinda sig.
Matti Lahti fortsätter som rektor för bandyskolan.
Det finns barnklubbor att låna så det krävs inget annat än att delta aktivt och njuta av sporten och lekarna. Bandyskolan inleds i Kokon ishall tisdag den 6 september, klockan 17:45 till 18:45. Efter det fortsätter skolan på tisdagar, samma tid, i träningsishallen till början av november då bollplanens konstis läggs.
Akilles juniorlag har också startat sin verksamhet och isträningarna, som inleddes i början av augusti har fyllts med entusiastiska juniorer. Alla lagövningar har börjat men det finns fortfarande plats för nya spelare i juniorlagen. Alla som är intresserade är välkomna att prova bandy.
Akilles har lag U8, U10, U12, U14, U18 och ungdomsbandyligan. Man behöver inte ha all utrustning klar under de första gångerna. Tröskeln att delta är låg. Juniorledarna i Akilles har mer detaljerad information om bandyskolan och träningstiderna för juniorlagen.

ANDRA LÄSER