Här kommer en del av era svar:
Mona Blomqvist: Det finns så mycket. Alla lådor: kålrot, morot, sötad potatis och makaronilåda. Skinka, rökt kalkon ,gubbröra, sill ,rökt fisk , potatis - allt enligt tradition som inte får ändras.
Gudrun Weckman: Rökt lax och rökt kalkon, lådor, potatis. Gravad sik, sillinläggning och rosoll.
Pamela Wikström: Det som ställs på mitt bord måste absolut vara djurvänligt. Gärna porkkala/gravad morot, sötpotatislåda och något vegetabiliskt alternativ till skinka.
Daniel Norrback: Prinskorv och min hemlagade morotslåda. Det är så himla gott.
Margita Svartström: Skinka och potatislåda - ingen jul annars.
Kristian Mikander: Fisk, fisk och fisk!
Helene Blomqvist: Skinka och kålrotslåda, blandfruktskräm till efterrätt. Lutfisken på juldan. Fast jul blir det ju nog oberoende av maten. Om jag var pank kunde jag nog tänka mig att äta stekt länkkorv till kålrotslådan.
Susanne Söderling-Haddas: Skinkan absolut och sedan köttbullarna och prinskorvarna för barn och barnbarn. Fisk i alla former.
Inge-May Inkku Stenberg: Svampsallad, skinka och gravad fisk. För att det är så gott.
Läs resten av de nästan hundra kommentarerna på ÖN:s Facebook.
ANDRA LÄSER
E-handel
Kurt Lindroos fick bild på nakna bröst när han väntade på postpaket: ”Jag insåg att jag blivit lurad”
31.01.2023 10:08



Skolor
Försäljningen av Kyrkoby skola i Pernå återremitterades – "Personligen anser jag att..."
31.01.2023 09:08

Evenemang
Grands digra vårprogram: småstygg och finurlig teater om Tinder är bara ett av inslagen
31.01.2023 06:32
